Silver Lining IT AS
DIGITAL MARKEDSFØRING -

synlighet

Markedsføring i sosiale kanaler krever kompetanse og er tidkrevende for mange bedrifter, spesielt når det skal gjøres ved siden av andre oppgaver. Vi hjelper deg med å produsere målrettede innlegg for din bedrift i sosiale kanaler som Facebook, Instagram og LinkedIn, som er effektiv annonsering og gir målbare resultater. Vi skaper engasjement og synlighet gjennom bruk av riktige bilder og tekst. 

Vi holder tett kontakt med ditt publikum i sosiale kanaler, uten å overskride noen grenser. Du kan godkjenne hver post eller overlate alt til vår ekspertise. 

Vi lever i en hverdag hvor 79% av mobilbrukere har telefonen nær seg til enhver tid. Vi logger oss inn på Facebook og andre digitale kanaler i gjennomsnitt 14 ganger i løpet av dagen! Facebook har over 3,5 millioner norske brukere over 18 år og var det første nettstedet i verden som bikket 1 milliard sidevisninger på en måned. 83% av de som har en Facebook profil bruker den hver dag. Hele 51% blir påvirket av Facebook reklame.

 

Ved utgangen av 3. kvartal var det i overkant av 2,2 millioner nordmenn som brukte Instagram og bruksfrekvensen øker hver dag. Dette er et perfekt sted å annonsere dersom man har fine bilder av produkter eller tjenester. På Instagram er det bildet som er i fokus og ikke teksten. 

 

LinkedIn har 1,1 millioner registrerte profiler i Norge. Kommuniser kontinuerlig mot din målgruppe og vis dem hva dere tilbyr av tjenester.

 

Ved hjelp av synlighet i SOME kan du skape en personlig relasjon med dine kunder bare med et tastetrykk.

Har du spørsmål vedrørende synlighet i sosiale kanaler? Ta kontakt med Christine Hilt tel 971 97 791.