top of page

Truls Berntsen

  • Jun 3, 2020   

  •  2 min read

Jakter på drømmekandidater innen IT                                                                                                                                                                     

img

Det er alltid hyggelig med positiv omtale og litt selvskryt må være lov. Derfor har vi gjengitt en artikkel som ble publisert på Bergen Næringsråd sine medlemsider 08.05.2020. Vi takker for omtalen :)

Silver Lining IT hjelper deg med permanent rekruttering eller leie av konsulenttjenester innen IT. Nå har det ambisiøse selskapet meldt seg inn i Bergen Næringsråd.

Karin Ingvaldsen og Marianne Håvardstun startet selskapet sammen i 2017 etter mange år som gründere og ansatte rådgivere i IT-bransjen. Med et ønske om å skape sin egen fremtid basert på egne visjoner og verdier, startet de Silver Lining IT. I dag har selskapet fem ansatte og tre konsulenter på kontrakt fra underleverandør.

- Vi leverer et bredt spekter av kandidater som prosjektledere, testledere, utviklere og analytikere til ulike type kunder og oppdrag. Akkurat nå er prosjektledelse og utviklere det mest etterspurte, forteller Karin og Marianne.

De har ikke siktet seg inn mot spesielle bransjer, men ønsker heller å være kompetansespesifikke. - For mange selskaper er permanent eller midlertidig rekruttering tidkrevende prosesser som kan ta fokus fra egen inntektsbringende kjernevirksomhet. Vi finner rett kandidat til rett jobb.

 

Vi gir også eksperthjelp for å vurdere hvilke IT-kompetanse din virksomhet faktisk har behov for, forklarer de to. - Vi er grundige og legger stor vekt på tillit og åpenhet.Vi får veldig gode referanser og tilbakemeldinger både fra kunde og kandidater i søkeprosess på hvordan vi håndterer vår prosess.

- Hvordan har koronakrisen påvirket selskapet? - I denne perioden har vi faktisk økt med tre nye oppdrag hos kunde til tross for at alle sitter på hjemmekontor. Dette har fungert fint for oss og vi kan ikke si at vi har vært påvirket av krisen. Vi gjennomfører jevnlige statusmøter på Teams, slik at vi holder kontakten med våre konsulenter. Vi ser lyst på fremtiden og planlegger ytterligere vekst, sier Karin og Marianne.

 

Link til Bergen Næringsråd sine sider

bottom of page