top of page

LEDIG STILLINGER

Er du en utvikler som kan PHP?

Kan du PHP, og frister det med korte eller lengre jobb-perioder i New York og/eller Silicon Valley? 

LEDIG STILLING

På vegne av vår kunde (som er en av Norges mest spennende startups) søker vi etter en full-stack utvikler som vil være med på å skape fremtidens web-løsninger for boligsalg i Norge. 

De tilbyr en sentral rolle i utviklingen av smarte og automatiserte løsninger for både kunder og meglere. Du må være lidenskapelig opptatt av å skape gode brukeropplevelser, og du må bidra med stor påvirkningskraft i diskusjonene rundt produktene som utvikles. Du elsker å lære og utvikle deg, samtidig som du liker å dele kompetansen din med andre. Du vil delta i alle aspekter av vårt utviklingsløp, og bidra med ekspertise rundt både front-end og back-end.

Kompetanse de ser etter er PHP, Java, Javascript, MySQL, CSS, CodeIgniter, Bootstrap 4, JSON og XML API, HTML / HTML generated by jQuery / JavaScript.

Her blir du ikke en av mange utviklere, men får en sentral rolle. De har også et utviklermiljø i USA, og for den rette personen vil det bli muligheter for korte eller lengre jobb-perioder i New York og/eller Silicon Valley.

Søknadsfrist og oppstart: Snarest


Arbeidssted: Bergen/Kokstadflaten

Ta kontakt med Truls Berntsen for en uforpliktende prat, eller send meg en søknad på tb@silverliningIT.no

bottom of page