top of page
Søk

Tilbakemelding fra Johnny Bjørnsrud

I 2019 startet vi et samarbeid med Johnny Bjørnsrud med et mål for øye. Han ønsket seg en ny og interessant jobb. Johnny var selv usikker på hans muligheter (pga hans alder), men vi i SilverLiningIT var skråsikker på at hans alder og dermed erfaring var gull verdt for flere av våre kunder.Etter å vært igjennom noen runder med samtaler og kartlegging valgte vi å inkludere Johnny i en pågående prosess med G2Ocean. Dette gikk hele veien og han startet i ny jobb som system konsulent hos G2Ocean i januar 2020.


Vi har nå mottatt følgende tilbakemelding fra Johnny:

"Jeg fikk drømmejobben selv om jeg er litt «voksen» i arbeidslivets målestokk. Følelsen av å få god personlig oppfølging og gode råd i bytte-jobb-prosessen er uvurderlig. Målrettet arbeid og god kommunikasjon landet jobben på rekordtid fra start til signering. Troen på etterspørselen av «voksen personell» er gjerne dalende etter som alderen kommer, men samarbeidet for å fremheve faglige og personlige verdier til potensiell arbeidsgiver gjorde forskjellen.

Samarbeidet jeg opplevde under intervju-prosessen var unik. Det å finne og lande jobben gikk som «smurt», prosessen ble løst glimrende med Premium hjelp, brifing før og etter intervjuer var ypperlige støtte i perioder med stress og dette gjorde at jeg klarte å holde fokus hele veien inn.


SilverLiningIT: Tusen takk! Til tross for størrelsen, så er dere helproff. Kunnskapen om alle ledd i prosessen ved overgang til ny posisjon er hel-maks. Etter 20 år i IT-bransjen kan jeg med ettertrykk si: SilverLiningIT er det mest proffe bemanningsbyrået jeg har møtt. De kan anbefales på det sterkeste.


Til alle som er i tilsvarende prosess eller ser etter ny jobb, så anbefaler jeg å ta kontakt med SilverLiningIT.


Hilsen Johnny Bjørnsrud

Nå System Consultant i G2 Ocean"


Vi i SilverLiningIT sier tusen takk for positive ord og gratulerer så masse med drømmejobben!


124 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

#GRIPMULIGHETEN som et alternativ til #QUIETQUITTING Den siste tiden har fenomenet #QUIETQUITTING fått en del oppmerksomhet her i landet. Her er 2 ulike innfallsvinkler: https://www.nrk.no/innlandet/_

bottom of page