top of page

Silver Lining IT hjelper deg med å finne rett kandidat til rett jobb enten du har behov for permanente ansatte (EIE) eller ønsker å øke kapasitet eller kompetanse i en tidsavgrenset periode (LEIE). Vi hjelper deg å finne rett ressurs slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

TJENESTER

EIE

REKRUTTERING

Silver Lining IT leverer en komplett rekrutteringstjeneste for deg som har behov for permanent styrking av ditt team. Gjennom vårt samlende nettverk, lange erfaring og vår komplementære kompetanse skal kundene våre i Silver Lining IT få tilgang til mer relevante og kvalifiserte ressurser.

LEIE

KONSULENTTJENESTER

Vi i Silver Lining IT leverer konsulenttjenester for deg som har behov for ekstra kapasitet i en periode eller dersom ditt firma har behov for en spesiell kompetanse i en avgrenset tid. 

Untitled design (50).png

DESIGN TJENESTER

Vi spesialiserer oss på å levere ulike designtjenester, og tilbyr et omfattende utvalg av profesjonelle løsninger dedikert til å konseptualisere, skape og implementere visuelle og funksjonelle strategier for å oppnå spesifikke mål som gir ende-til-ende-løsninger fra A til Å.

DIGITAL MARKEDSFØRING

Vi spesialiserer oss på å levere digitale markedsførings -tjenester,  ved å bruke ulike nettstrategier for å markedsføre produkter, tjenester og merkevarer på tvers av digitale kanaler.

istockphoto-1443560890-612x612.jpg

RÅDGIVING

Trenger du råd eller ønsker hjelp  i forbindelse med onboardning.

bottom of page