top of page

Rådgivning

"Vi Bryr Oss" er en av våre verdier. Det er viktig at alle som er i kontakt med Silver Lining IT blir godt ivaretatt og føler seg trygg. 

SL

Dette gjelder både våre kunder som har behov for kompetanse og konsulenter på utkikk etter sin neste mulighet. Vi bistår gjerne med å være våre kunders rådgiver og sparringpartner. Det kan være at en dyktig medarbeider slutter og skal erstattes og dere trenger råd om ressursen skal erstattes eller om man skal tenke nytt. Da kan vi være med i prosessen og utfordre til å tenke utenfor boksen eller være sparringpartner i vurderingene som gjøres. Dersom valg av kandidater med ellers like forutsetninger er en vanskelig avgjørelse, kan vi delta med ekstra objektive og erfarne øyne og ører og bistå dere med å ta det endelige valget.

 #VIBRYROSS. 

 

Før en rekruttering starter:
I dialog med våre kunder kan det komme frem at behovet for kompetanse har endret eller utviklet seg.
Vi sparrer gjerne og kan utfordre til å tenke nytt og kanskje litt utenfor boksen når man skal definere behov.

I en avsluttende rekrutteringsfase:
Vi sparrer gjerne om du har behov for kompetanse, har gjort en utvelgelse og står igjen med 3-4 kandidater og skal foreta et valg.
Å ansette er en tilvekst som skal styrke laget. Å ansette feil person (enten på grunn av manglende/ufullstendig kompetanse eller personlighet) kan være kostbart økonomisk og i forhold til miljø. Vi har god erfaring og har fått gode tilbakemeldinger på rådgivning for å unngå dette.  

Anbefalte blogginnlegg

bottom of page