top of page

OM OSS

img

Vi har lang fartstid og komplementær kompetanse fra rekrutterings- og IT-bransjen. Vi legger stor vekt på å opptre profesjonelt, vennlig og respektfullt enten det er ansatte, kunder, kandidater eller samarbeidspartnere vi har med å gjøre. Vi setter oss godt inn i våre kunders behov og leverer treffsikker kompetanse uavhengig av om du vil eie eller leie kompetansen du har behov for. Vi i Silver Lining IT har som mål å gi våre kunder og konsulenter en personlig og tilstedeværende oppfølging. Vi leverer en kvalitetssikret prosess med mål om å levere mer relevante og kvalifiserte ressurser, enten det er til faste stillinger eller til prosjekter Skal du bytte jobb, eller tenker du på å bytte jobb.

 Les mer

Silver Lining IT AS ble startet I 2017 av gründerne Karin Ingvaldsen og Marianne Håvardstun. Vår visjon allerede fra starten av er "Vi finner drømmekandidatene til drømmejobbene". En av våre viktigste verdier er #VIBRYROSS.

 


 

Karin Ingvaldsen er grunder, styreleder og senior konsulent hos Silver Lining IT. Hun har en lang og allsidig bakgrunn fra arbeidslivet. Hun har et hovedfag i Informasjonsteknologi fra UIB, studier innen økonomi og bedriftsledelse og er sertifisert ScrumMaster, Project Manager Professional og ISTQB Testleder. Hun er blid, fleksibel og  med mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen, størstedelen av denne tiden som konsulent og gründer, har hun etablert et bredt nettverk og variert erfaring både ift ledelse, prosjektledelse og testledelse. Karin har jobbet for små og store organisasjoner og er en utmerket brobygger mellom tekniske ressurser og  forretningssiden. Karin er en aktiv kvinne som bruker mye av fritiden sin på bl.a. fjellturer og trening. Sine største prestasjoner i så måte er at hun har vært på toppen av Kilimanjaro og har gjennomført noen halvmaraton, som alle resulterte i påfølgende halvårlige feiringer på sofaen. Utover det brukes tiden på familie, hund og konserter.  

Hennes fremste motto er: "Det kan fort gå godt. Derfor sier Karin veldig sjeldent nei når hun blir bedt om å ta på seg nye utfordringer".  

KARIN
MARIANNE

Marianne Håvardstun er Grunder, daglig leder og senior rådgiver hos Silver Lining IT. Bakgrunn fra Handelshøyskolen BI Bergen, administrasjon og ledelse, Lederprogram.  Deretter UiB og startet på utdanning innen Organisasjons psykologi. Hun har hatt ulike tillitsverv i kommune og privat sektor og har lang erfaring fra salg og ledelse. Marianne har et stort og velpleid nettverk og mer enn 20 år års erfaring som rådgiver og leder i IT sektoren. Hun har hatt roller som administrasjonssjef, markedsansvarlig, sekretær, senior rådgiver. Passion for å matche god kompetanse med behovet for hjelp for sine kunder. Bruker mye tid på intervjuer, behovs forståelse hos kunde og søker den optimale matchen. Motivert og engasjert, opptatt av at alle har verdi og alle har en plass der de kan passe inn, man må bare bruke tid på å finne hver enkelt.

Hennes motto er :  Ny dag, nye muligheter. Vær den som får andre mennesker til å føle seg verdifull og sett.  Fremmede er venner man ikke kjenner enda".

Vårt Team.

Våre konsulenter består av dyktige talenter, hver med sine unike egenskaper som gir en perfekt match til gruppen som består av nykommere med kreative løsninger og gode ideer, til seniorer som har vært i markedet lenge og byr på sin ekspertise. Alle til inspirasjon og problemløsing for våre kunder og oppdragsgivere.

paal.png

Paal Myking

Senior IT Konsulent

IMG

Gislane Pereira Totland

IT konsulent

IMG

Cathrine Berle

IT konsulent

IMG

Ashvanth Venkatapathy

Senior IT Konsulent

IMG

Darini Ponniah Amutha

UX/UI Designer

img

Shivaani Subhasree

IT konsulent

anders

Anders HeggØ StrØmmen

IT konsulent

Anbefalte blogginnlegg

bottom of page